Blax hårstrikkBlax hårstrikk kommer i forskjellige farger og ser ut som små gummistrikk som ikke sliter på håret. De ser veldig små ut men elastisiteten er kjempebra så du kan strekke dem godt uten at de blir ødelagt. Det som gjør disse supre er at de ikke har metallbiter som mange strikk har som sliter på håret. Den holder håret på plass hele dagen, og passer til alle hårtyper, til og med tynt og glatt hår. Man skulle kanskje tro at strikket er vanskelig å få ut av håret og setter seg fast, slik som gummistrikk gjør, men det gjør heldigvis ikke disse!

Hos Makestyle får du dem i tre farger, blanke, sorte og rosa. Selv valgte jeg sorte for da vil de ikke vises godt i håret mitt. Pakken inneholder 8 strikk. I Trondheim sier vi forresten ET STRIKK, og ikke EN strikk, bare for å få nevnt det ! :happy:

Fikk Blax i gave, er ikke kjøpt selv