Hverdagssminke for øyne og lepper

Mange ønsker å se naturlig ut til hverdags, og gjerne ha en litt mer nedtonet sminke enn de ville valgt til fest. Det er også en fordel om det går raskt å legge sminken i en hektisk hverdag. Hvordan kan du få perfekt sminke til lepper og øyne til hverdags?

Naturlige lepper

De fleste foretrekker en nedtonet leppestift til hverdagsbruk. Det er for eksempel populært å kjøpe nude leppestift som gir et snev av farge til leppene, og som fint kan brukes på jobb eller skole. Og dersom du i all hovedsak er ute etter å tilføre fuktighet til leppene, holder det med en leppepomade uten tilsatt farge. Det er også mulig å lage egen leppepomade. Hjemmelaget leppepomade består gjerne av ingredienser som bivoks og olivenolje, og er enkelt å lage selv.

Nøytral øyesminke

Det kan fort se glorete ut om du går med blå øyenskygge, glitter og løsvipper i hverdagen. For å være på den sikre siden, kan det være greit å ha en litt nedtonet sminke på øynene til hverdags. Velg gjerne en lys øyenskygge med beige toner som nesten går i ett med huden, og marker globallinjen med en lys brun skygge. Dette gir deg et mer våkent blikk uten at du ser spesielt sminket ut. Fullfør med litt maskara!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

zerif-lite