Hvordan velge sminke og snus som passer

Sminke er en måte å uttrykke seg selv på, men det er også viktig å vite hvordan man kan fremheve sine beste trekk og skape balanse i ansiktet. Det finnes mange tips og triks for å velge sminke som passer til din hudtone, ansiktsform og personlige stil, samt til snus som du bruker. Her er noen av dem:

Hudtone

Det første steget er å finne ut hvilken hudtone du har. Det kan være varm, kald eller nøytral. En enkel måte å gjøre det på er å se på fargen på blodårene på innsiden av håndleddet. Hvis de ser blå ut, har du en kald hudtone. Hvis de ser grønne ut, har du en varm hudtone. Hvis de ser lilla eller blågrønne ut, har du en nøytral hudtone.

Når du vet hvilken hudtone du har, kan du velge sminke som komplementerer den. Generelt sett bør du gå for farger som er motsatt av din hudtone på fargesirkelen. For eksempel, hvis du har en varm hudtone, bør du velge kalde farger som rosa, lilla og blå. Hvis du har en kald hudtone, bør du velge varme farger som oransje, rød og gull. Hvis du har en nøytral hudtone, kan du leke med både kalde og varme farger.

Snus og sminke

Snus og sminke er to ting som mange bruker for å forbedre sin utstråling og velvære. Snus er et tobakksprodukt som du legger under leppen, mens sminke er et kosmetisk produkt som du påfører i ansiktet. Begge deler krever at du finner en variant som passer din personlige preferanse.

zerif-lite