Et bad som matcher sminkepungen?

Hvis du er glad i å sminke deg, bruker du sikkert mer enn gjennomsnittlig tid på badet. Og da fortjener du virkelig et fantastisk bad, et bad som matcher sminkepungen din.

Hvis badet ditt er gammelt og slitt, har du sikkert vurdert å pusse det opp. Visste du at nordmenn er europamestere i oppussing?, det betyr at norske bade- og interiørbutikker har mye kult du kan velge og vrake i. Uansett hva slags stil du har, er det mulig å pusse opp badet ditt på en måte som reflekterer akkurat den stilen.

Hva trenger du til oppussingen?

Når du skal pusse opp badet er det mange ting du trenger. Da kan det være fint å få inspirasjon fra andre, men du bør også være tro til hva du selv liker. Det er nemlig slik at en personlig stil kan vare i mange år, mens trender kommer og går.

Uansett om du skulle trenge stein til oppussingen eller et helt nytt speil, så er det heldigvis enkelt å bestille dette på nett. Noe som er spesielt fint i den perioden vi er inne i nå, med korona-restriksjoner i samfunnet. Når du bestiller på nett har du like god angrerett som når du shopper i en fysisk butikk, så du har ingenting å frykte på det området.

Fyll opp det nye badet ditt med ny sminke

Hvis du først skal pusse opp badet, bør du også bruke anledningen til å investere i litt ny sminke. Det er nemlig slik at sminke fort blir gammel, og en gammel maskara kan bli full av uønskede bakterier.

Om du er glad i sminke, så er du nok også glad i trender – og husk at det er mye rimeligere å hoppe på sminketrender enn interiørtrender. Du bør derfor holde badet ditt ganske tidløst, mens du kan “pusse opp” sminkepungen med nye trender hver eneste sesong.

Når vinteren kommer er det mange nettbutikker som tilbyr fantastiske julekalendre med sminke, og disse er perfekte for deg som ønsker å prøve nye produkter. Å gi bort en slik adventskalender i venninnegave slår heller aldri feil – men først og fremst er det noe du burde unne deg selv! Hvis du er glad i sminke og hudpleie er det få ting som er bedre i desember enn å åpne en ny luke hver eneste dag.

zerif-lite