Nettbuss frakter deg trygt

Ofte er det enklere og mer passende med Vy som reisemåte. Selv om Norge er et lite land, kan avstandene fort bli store. Alt skjer ikke på et sted, samtidig som det er andre grunner som beviser at Vy er den foretrukne reisemåten. Med godt rutevalg og gunstige priser er det enkelt å delta på ulike Com Cons, messer og andre storsamlinger i Norge. Vy har mange tilbud. Her er noen fakta rundt navneendringen fra Nettbuss til Vy og mer om “nye Vy”.

Nettbussen har flott rutenett

Det er ofte kampanjekode nettbuss tilgjengelig og ikke noe er mer avslappende enn komforten og pausen du har ved å ta tog eller buss. Mange av de store utklednings festivalene kjent som Comi Cons stiller store krav til makeup bransjen. Teknikker for ansiktsmakeup som uthever kostymene i spill, Cosplay, og ulike utkledning relaterte samlinger er i kraftig vekst. Det er fortsatt ansett som “nerdete”, men øker i popularitet. I for eksempel USA er det en million butikk, og det er kamp for berømtheter og kjendiser å være til stede på mange av dem. De viser antastiske kostymer og sminke som virkelig tar pusten fra deg.

Vy tar deg dit du trenger

Vy er opptatt av å være tilgjengelig for Ola Nordmann. Enten det er til formidable makeup kunstners samling eller for andre interesser folk har. Mange av disse krever god makeup enten det er for sports supportere med flagg og farger i fjeset, eller for en Cosplay samling hvor magiske dyr og kostymer vises frem. Makeup er blitt mer enn personlig makeup, og tatt store steg som kunst. Film-makeup, fest-makeup, kostyme-makeup og sport-supporter-makeup er bare få områder hvor makeup øker i popularitet.

Makeup forandrer alt

Etter at Vy har brakt deg trygt til ditt arrangement er det utrolig spennende å bare observere fantastiske sminketalenter, og håndarbeidsevner som er iblant oss. De mest utrolige kostymer og fantastisk toppet av utrolig makeup og props. Props som worbla, parykk styling, antrekk og sminke endrer hverdags personer til ugjenkjennelige helter. FX sminke, EVA skumgummi, airbrushing, og mer er alle ting som inngår i lagingen av perfekt hår, utseende, og antrekk for Cosplay, anime, manga, fantasy, science-fiction, comics/tegneserier, videospill og mer.

Vy er miljøvennlig

Vy har gunstige priser og tilbud for studenter, eldre, og mange flere. Spesielle ruteoppsett når det er noe stort som skjer, og for høytider. Gode tilbud som kan ta deg til dine Com Cons som SpillExpo i Lillestrøm, KawaiiCon i Porsgrund og flere. Med buss eller tog reiser du trygt, miljøvennlig og smart. Du trenger ikke fokusere på kjøringen, og reise stresset, men kan unne deg tid til andre gleder. Her kan du lese litt om hva Comi Con er i USA, og populariteten det har. Dette er moro for unge som gamle, enten du elsker tegneseriehelter eller liker mystikk. utrolig sminke og kostyme opplevelser.

Vy og utfordringer

Med Coronaviruset har Vy måtte tilpasse seg og endre seg i tråd med nye retningslinjer og lover. Her er noen av innspillene til Vy for å bidra med positiv hjelp i en utfordrende stund. Med ekstra tid kan du lære mer om “alle-ting-kostyme-og-teatersminke” som garantert vil gjøre deg klar for spektakulære resultat.

zerif-lite