Kjøp klær som fremhever sminken din på bilder

For oss som er over gjennomsnittet opptatt av sminke, er ikke sminken kun et tilbehør, det er også en hobby. Er du en av de mange flinke makeupartistene som vil vise frem talentet ditt i sosiale medier? Da bør du også tenke på hvordan du kler deg.

Klærne fremhever sminken din

Det gir et bedre helhetsinntrykk dersom du i tillegg til å være fint sminket, også har fine klær som passer til “looken” du går for. Men hvor finner du kule og moteriktige klær, som ikke alle andre har? Nettbutikken NA-KD har veldig mye fint og trendy, slik at du kan kle deg flott til enhver anledning. Dersom du er typen som liker å gå med dramatisk øyesminke kan det være fint å gå i svarte klær, slik at sminken får all fokus. Skal du noe spesielt kan du også finne en kjole i en kul farge, og matche sminken ton-i-ton, eller gå for å benytte komplementærfarger. Faktisk kan det å titte i fine nettbutikker gi deg inspirasjon, fordi antrekk og stemninger kan gi konseptuelle ideer til forskjellig sminkesammensetninger.

Skal du lage en spesiell sminkelook?

Dersom du skal lage en spesiell sminkelook, for eksempel med bruk av SFX til utkledningsfest eller Halloween, vil det virke forsterkende at du har et antrekk som passer. Det trenger ikke være et tradisjonelt kostyme. En død bibliotekar? Kle deg i en hvit bluse med et knelangt skjørt og mørk strømpebukse. Wednesday eller Morticia Addams? Skaff en sort bomullskjole, og gjør resten med frisyre og sminke. En glamorøs 50-talls husfrue? Se etter noe retroinspirert, eller gå for en bluse, cardigan og et skjørt. Å ha gjennomførte bilder i alle kanaler på sosiale medier er viktig. Husk at ved å sette sammen kule antrekk, kan du også tiltrekke deg oppmerksomhet fra moteinteresserte. Slik kan du hanke inn følgere, som ikke er så opptatt av sminke i utgangspunktet.

zerif-lite