Naturlig sminke – en god start

Å sminke seg er egentlig en jobb i seg selv, da det både er tidkrevende og komplisert. Man skal legge lag på lag med sminke. Man skal først rense huden med ansiktskrem, legge på concealer og deretter foundation. Men ofte kan det bli altfor freaky og det ser ut som man skal på halloween-party eller gå på catwalken.

For man ønsker å legge på sminken perfekt hver gang. Den må dekke over eventuelle uønskede detaljer, og samtidig se helt naturlig ut. Her kan man få en innføring i hvordan man kan legge en matt foundation for et stilig utseende.

En feilfri hud

For å få en naturlig look må man gå gjennom disse stegene:

  • Vask og rens
  • Påføre fuktighet (krem)
  • Concealer, dekke for
  • Foundation

Det er litt som det man gjør før man drar på jobb. Man står opp, vasker seg, tar på seg rent undertøy, tar på seg klærne. Klær blir sminkens foundation.

Frisyre som gir deg glede

Selv om man har funnet oppskriften for makeup, så betyr det ikke at alt er bra. Har man dårlig hårvekst, kan alt bli feil. Hos https://nordichair.com/no/hartransplantasjon/ kan man få hårtransplantasjon som gir den perfekte look-en. Det er ikke bare menn som går til slike skritt.

Med finere hårfeste og mer hår, får man en ønsket frisyre man ikke trodde man kunne få. Det høres ut som en drøm, men det kan bli realitet. Implantater og omfordeling av hår, kan faktisk være med på å starte hårvekst på nytt.

Form kroppen selv

Ofte får man høre at man er bra nok slik som man er, og at kroppen utvikler seg naturlig som den vil. Men det er bare litt av sannheten. Man kan forme den slik man selv vil med styrketrening. Det handler ikke kun om vekt og bolle-mage, men om målene som man ofte kaller det gylne snitt.

Faktisk så kan man finne det perfekte både i matematikk og i estetikk. For det fins en formel som gir et helt perfekt snitt som man også finner igjen i naturen.

Man finner det gylne snitt i ansiktet også. Dette kan man sminke seg fram til. Det består av at øyne, nese, munn og form på ansiktet er satt sammen slik at forholdet mellom avstanden mellom dem blir 1,61, som er tallet for det gylne snitt.

Det er først og fremst styrketrening som former kroppen mest. Da skal man ikke ha mest fokus på vekt, men på kroppens form. Det er fordi musklene er tyngre og kan formes mer enn fett.

zerif-lite