Hvor mye sminke trenger jeg?

Dette er jo et spørsmål som selvsagt er subjektivt, men i denne artikkelen skal vi gå inn på hvor mye sminke du faktisk trenger. Vi sitter selvsagt ikke på fasiten, men dette er noe vi tenker at kan være en god artikkel som åpner for debatt.

Hva bruker du?

Mest sannsynlig så har du allerede en rutine på hvordan du sminker deg. Da vet du hva du trenger og hva du bruker. Du vil vite hva slags farger og hva slags produkter som kler huden din. Når du har funnet ut av dette har du allerede kommet langt på vei.

Vi vil jo selvsagt anbefale deg å bare ha de produktene du bruker hver eneste dag, for da blir produktene faktisk brukt opp. Vi anbefaler deg også å bare kjøpe nye produkter når du går tom for noe.

Internett frister

Det er jo ingen tvil om at det frister å kjøpe ny sminke nesten hele tiden. Det er ulike kjendiser,  Youtubere og andre kjente folk som slipper sminkekolleksjoner hele tiden, men trenger du det egentlig?

Hvis du har lyst til å slå skikkelig på stortromma og prøve noe annet, så anbefaler vi deg å kjøpe en sminkepalett som har masse farger i seg. Da har du behovene dine dekket. Du vil ikke trenge å kjøpe alt som kommer på markedet.

Det som er med sminke er at det ofte kommer i ganske store kvanta, men at du ikke bruker nok sminke eller den trendy typen sminke ofte nok til at det lønner seg å kjøpe ny hele tiden.

Noe vi anbefaler deg er å skrive en ønskeliste. Da kan du benytte deg av denne til jul og bursdag. Det er jo slik at det er sminkeslipp HELE tiden, så det å faktisk finne ut av hva du trenger mot hva du har lyst på er en øvelse i seg selv!

zerif-lite