Få «no makeup» makeup looken!

I hverdagen er det mange som ønsker en naturlig look på sminken sin. De siste årene har det blant annet vært trendy å gå for den såkalte «no makeup» makeup-looken, der du ved å bruke de riktige sminkeproduktene ser usminket ut. Du kan med andre ord utstråle naturlig skjønnhet, selv om du faktisk har sminke på deg. Men hvordan få denne looken?

Se sminkefri ut med enkle grep!

For å få den sminkefrie looken bør du fokusere på å bruke naturlige farger på sminken. I stedet for å sminke deg med rosa øyenskygge eller bruke produkter med skimmer i, bør du heller velge beige og jordlige fargetoner som ser naturlige ut. Dropp eyeliner, og ha minimalt med maskara på øyenvippene. Om øyenvippene dine er veldig lyse, kan du farge dem. Da slipper du å ta på deg maskara, og kan våkne opp «ferdig sminket». Til leppene holder det å bruke en fargeløs leppepomade som fukter.

Fokuser på huden

For å få den perfekte sminkefrie looken, er det lurt å velge en lett foundation som har middels til liten dekkevne. Har du kviser eller pigmentflekker du ønsker å dekke til, kan du gjerne bruke en concealer på akkurat de områdene hvor det trengs. Benytt gjerne en BB-cream i resten av ansiktet, slik at sminken din knapt synes. En BB-cream er en fuktighetskrem som er tilsatt fargepigmenter, og gir deg en lett og naturlig base. Ha gjerne litt blush på kinnbeina dersom du ønsker litt ekstra glød.

zerif-lite