Hverdagssminke for øyne og lepper

Mange ønsker å se naturlig ut til hverdags, og gjerne ha en litt mer nedtonet sminke enn de ville valgt til fest. Det er også en fordel om det går raskt å legge sminken i en hektisk hverdag. Hvordan kan du få perfekt sminke til lepper og øyne til hverdags?

Naturlige lepper

De fleste foretrekker en nedtonet leppestift til hverdagsbruk. Det er for eksempel populært å kjøpe nude leppestift som gir et snev av farge til leppene, og som fint kan brukes på jobb eller skole. Og dersom du i all hovedsak er ute etter å tilføre fuktighet til leppene, holder det med en leppepomade uten tilsatt farge. Det er også mulig å lage egen leppepomade. Hjemmelaget leppepomade består gjerne av ingredienser som bivoks og olivenolje, og er enkelt å lage selv.

Nøytral øyesminke

Det kan fort se glorete ut om du går med blå øyenskygge, glitter og løsvipper i hverdagen. For å være på den sikre siden, kan det være greit å ha en litt nedtonet sminke på øynene til hverdags. Velg gjerne en lys øyenskygge med beige toner som nesten går i ett med huden, og marker globallinjen med en lys brun skygge. Dette gir deg et mer våkent blikk uten at du ser spesielt sminket ut. Fullfør med litt maskara!

zerif-lite