Glitter og glam til fest!

Når det er duket for fest, er det mange som ønsker å gjøre litt ekstra ut av sminken sin. Det som er så greit med fest, er at det er lov å eksperimentere litt, og du trenger ikke være redd for å skille deg ut. Til fest kan du gjerne sminke deg med både glitter, farger og skimmer, uten å få følelsen av at du er oversminket. Du skal her få noen gode tips til festsminke som passer til en kveld på byen og til andre festligheter.

Øyenskygge

Det er få ting i sminkeverdenen som er like morsomt å eksperimentere med som øyenskygge. Til fest kan du fjerne velge sterke farger som rosa eller lignende, og gjerne velge en variant med litt skimmer i. Lysreflekterende øyenskygge under øyenbrynet gir deg et mer våkent blikk, og er også en fin touch til resten av looken. Begynn gjerne med en lys øyenskygge på hele øyenlokket, før du velger en litt mørkere skygge i samme tone til å påføre i globallinjen.

Maskara og øyenvipper

Mange foretrekker å bruke løsvipper til fest, da dette gir den riktige dådyreffekten. Løsvipper kan du ta på selv, eller du kan få noen til å gjøre det for deg. Du kan også droppe løsvipper og heller satse på kun maskara. Velg gjerne en variant som gir lange, sexy vipper!

Lepper

Leppene dine ser ekstra bra ut med litt leppestift når du skal på fest. Har du mye farge på øyenskyggen, kan det være lurt å gå for en mer nedtonet leppestift, og vice versa. Velg gjerne en farge som matcher øyenskyggen. Det er lov å velge en variant med litt skimmer!

zerif-lite