Tør du å eksperimentere?

Fordelen med festsminke er at du kan sette fantasien i sving. Det å sminke seg før fest er en hyggelig prosess som gjerne kan gjøres sammen med bestevenninnen din, og det er like morsomt å sminke hverandre. Hvorfor ikke bestemme sminken til hverandre? Det finnes mange spennende sminketrender dere kan teste ut på hverandre!

Vågal øyesminke

Når det er fest, er det ingenting i veien for å pynte seg litt ekstra. I tillegg til fine farger på øyenskyggen, kan du dekorere området rundt øynene med stickers og glitter. Legg gjerne knall rosa øyenskygge med markerte linjer, noe som gir en trendy og vågal look. Det er også fint med cat eye-sminke som gir deg et sexy og mystisk blikk.

Fargerike lepper

I tillegg til å eksperimentere med øyesminken, kan du ta på deg en leppestift som står i stil med både øyne og antrekk. Her er det ingenting i veien for å velge en knall rosa leppestift. Husk å ramme inn leppene med en matchende lipliner først, og skrubb leppene slik at døde hudceller fjernes. Fullfør looken med litt lipgloss som gir blanke lepper, noe som passer perfekt på fest!

zerif-lite