Foundation som dekker kviser

Sliter du med uren hud og kviser? Det kan være vanskelig å finne den perfekte foundation som sørger for både god dekkevne og en bra finish. Samtidig er det viktig at din foundation holder seg hele dagen, og at den ikke endrer farge i altfor stor grad i løpet av dagen (grunnet oksidering). Et siste viktig poeng, er at basen ikke skal være for oljete eller inneholde for mye av lysreflekterende ingredienser, da dette kan få huden til å se blank og oljete ut. Vi skal her gi deg noen gode tips til hvordan du kan skjule kvisene med sminke!

Forbered huden før du tar på foundation

Det aller første du bør gjøre om du ønsker å dekke kvisene effektivt, er å rense huden godt. Bruk gjerne produkter med salisylsyre, et stoff som er kjent for å redusere forekomsten av kviser og akne. Deretter kan du, om du trenger det, tilføre huden fukt med en lett og oljefri fuktighetskrem. Før du tar på deg foundation eller concealer, bør du også ta på primer. En primer gir huden din et perfekt grunnlag for foundation, og kan gi et jevnere og mer langvarig resultat.

Finn en foundation med god dekkevne

Når du skal ta på deg foundation, gjelder det å finne en variant som holder lenge og ikke er for blank. Mange sverger til Double Wear-serien fra Estée Lauder. Her kan du finne foundation i en rekke ulike fargetoner, slik at du enkelt finner en match. Estée Lauder Double Wear Foundation holder hele dagen, og har super dekkevne. I tillegg føles den ikke feit på huden. God foundation som dette koster litt, men det er en god investering for huden din.

zerif-lite