Inspirasjon fra barndommen

Noe som jeg synes er utrolig viktig når det kommer til sminke, er å bare utforske så mye som mulig. Det er viktig å hente inspirasjon fra ulike anledninger og bare prøve seg fram. Noen ganger er det faktisk ganske spennende å sminke hele ansiktet.

Temafester

I min vennegjeng er vi faktisk ganske gode på å arrangere temafester. Min favoritt var en vi hadde der vi skulle kle oss ut som dyr. Da hentet jeg inspirasjon fra når vi dro i dyreparken og fikk malt fjesene våre til ulike dyr. Jeg bestemte meg fort for at jeg ville være en tiger. Dette brukte jeg lang og god tid på, og jeg fikk så utrolig mange gode komplimenter.

Påskeaften

Hvorfor ikke la deg inspirere av alles favoritthøytid påsken og påskegodteri & påskeegg. Det er så utrolig spennende å legge øyenskygge i de typiske pastellfargene som påskeeggene kommer i. Hvorfor ikke bare prøve å gjøre hele fjeset ditt om til et påskeegg?

Fotballkamp

Det å sminke seg med ordentlig farge på fotballkamp er noe vi alltid gjorde når vi var små. Enten det var norske flagg eller fargene til favorittlagene våre. Det er jo forskjell på å sminke hele fjeset og bare øyelokkene, men jeg har fokusert mye på detaljer når jeg har lagt det norske flagget som øyenskygge. Det er faktisk fristende å prøve det på 17. mai også, men jeg vet ikke hvor populært det hadde blitt.

Sommersminke

På sommeren sminker jeg meg faktisk minimalt, men jeg prøver å få så mye sol og sjø som mulig. Selvsagt er jeg opptatt av solkrem, noe som jeg ofte tar på i rare mønstre!

Pride

Det å sminke seg til Pride er ikke et barndomsminne, men det er fortsatt mye gøy å hente fram. Små tutuskjørt og artige ansiktsmalingsteknikker. Det er å utfolde seg med sminken er ganske festlig. På Pride har jeg funnet ut at det er ganske vanskelig å skille seg ut, så til neste år skal jeg kanskje til og med prøve meg på en nøytral look. Men selvsagt vil jeg jo ha regnbueflagget på kinnet!

Jula

Det er en tradisjon jeg alltid har lyst til å prøve, men jeg ikke har fått helt til å begynne med ennå. Det er å lage juleinspirerte looks. Det er så utrolig mye spennende å se på Instagram. Drømmen er å ha en mann som har skjegg slik at jeg kan feste små julekuler i skjegget hans. Er det barnslig kanskje? Julen har uansett en rekke spennende farger som det er gøy å leke med. Det har blitt noen spennende øyenskygge-erfaringer, men jeg har enda til gode å prøve meg på et fullt julefjes.

Når er det du koser deg mest med sminke?

zerif-lite