Tester nye highlightere

Det er så gøy å prøve nye produkter, da spesielt highlightere. Det er fantastisk hvor mye en highlighter kan gjøre for å endre hele looken din.

Jeg liker å prøve ulike highlightere på meg selv, men jeg har også gått til innkjøp av en del som jeg prøver på venninnene mine. De elsker å bli sminket og jeg får absolutt utfordret min kreative side. Selvsagt holder jeg sminkebørstene mine rene, ved hjelp av disse tipsene.

Som de fleste andre som er interessert i sminke, finner jeg mye inspirasjon fra sosiale medier. Det er gøy å følge med på både Youtube, Instagram og til og med på sminkeforumer. Her holder jeg meg alltid oppdatert på hva som skjer på sminkefronten.

I det siste har jeg testet det å bruke highlighter på nesetippen og det har jeg fått veldig mye skryt for. Bruker også highlighter under øynene over kinnbeinet, som de fleste andre. Det er veldig trendy om dagen.

Tips fra venner

Det er spennende å se hvor mange bruksområder produkter som dette har. Det jeg liker å gjøre med highlightere er å putte dem sammen med litt glitter, dette gir en ekstra spennende effekt som definitivt gir deg oppmerksomhet.

En av venninnene mine har begynt å bruke highlighter hver eneste dag, det synes jeg er skikkelig stilig. Selv bruker jeg som oftest highlighter når jeg skal pynte meg litt ekstra. Da får jeg en følelse av å være ekstra glam.

En god investering

Jeg har gått til innkjøp av en sminkekoffert, en skikkelig stilig en som jeg kan bruke når jeg reiser og når jeg er ute på litt sminkeoppdrag. Det betyr at jeg kan få med meg alt. Denne sminkekofferten var relativt dyr, så jeg besøkte https://www.centum.no og fikk lånt litt penger. Disse pengene har jeg betalt tilbake med sminkeoppdragene mine. Det er spennende å investere i sin egen business og jeg anbefaler absolutt alle å prøve seg på sin hobby som jobb.

Uansett, det er så utrolig god plass i denne sminkekofferten at jeg har bestemt meg for å kjøpe enda flere ulike highlightere. Jeg vil ha en rekke fra ulike merker, slik at jeg vet at jeg har det aller beste. For jeg er ganske sikker på at highlighter-trenden ikke vil gå over med det første. Det som jeg skal prøve meg mer på er å teste ut ulike bruksområder til highlightere. Kanskje jeg kan bruke dem på haka, i panna og kanskje til og med i øyekroken. The sky is the limit, er det ikke det man sier?

Jeg er uansett glad for at jeg har muligheten til å teste nye produkter ganske ofte, og jeg finner fort ut hva som funker og hva som ikke funker. Jeg får også gode tilbakemeldinger fra venner og klienter. Jeg sjekker også ofte internettsider som denne og denne fordi de har veldig mange gode råd. De er alltid gode å ha når jeg tester ut nye produkter som jeg kanskje er litt usikker på.

zerif-lite