Nude negler passer det meste!

For å fullføre den perfekte sminken til hverdags, gjelder det å ha velstelte negler med neglelakk som passer til det meste. Det er mye å lære om neglelakk, som blant annet at det er lurt å ha en base under for at lakken skal holde lengst mulig. Du trenger imidlertid ikke være noen ekspert for å lage den perfekte hverdagslooken på neglene dine!

Nøytrale og naturlige farger

I hverdagen er det få ting som ser bedre ut enn nude neglelakk. Dette er neglelakk som kommer i naturlige farger som imiterer huden din. Det finnes nude neglelakk i mange ulike toner, med alt fra lys rosa til beige eller brun. For å få nude-looken bør du velge en tone som matcher huden din. Nude neglelakk gir neglene dine et naturlig og velstelt utseende, og kan fint brukes på jobb eller skole.

Alternativer til nude negler

Det finnes også mange andre fine hverdags-looks som passer fint til neglene. En udødelig klassiker er fransk manikyr, altså nøytral neglelakk med hvite tupper. Dette kan være vanskelig å legge selv, og mange går derfor til en neglesalong for å få det perfekte resultatet.

Det er selvfølgelig også mulig å bruke friske eller klassiske farger på neglelakken til hverdags. Sprit opp en grå høstdag med oransje negler, eller gå for klassikeren med røde negler. Valget er ditt!

Velstelte negler

Uansett om det er fest eller midt i uken, er det greit å ha velstelte negler. Sørg for at du steller neglene med neglefil og neglebåndsolje jevnlig. Biter du negler bør du forsøke å slutte med det, da dette sjelden gir et pent resultat. Det finnes heldigvis midler du kan smøre på neglene, som gjør det mindre attraktivt å bite. Det er også lurt å fjerne skitt bak neglene (for eksempel hvis du har stelt i hagen og fått jord bak neglene), noe du enkelt kan gjøre med en tannpirker. Ta også vare på resten av hendene dine, og smør dem inn med fuktighetskrem om du har tørre hender. Med riktig fukt og velstelte negler, har du det perfekte grunnlaget for å legge nude neglelakk – eller den fargen du måtte foretrekke. Husk å kjøpe inn det du trenger neste gang du er på butikken, eller bestill enkelt på nett!

zerif-lite