Slik gjør du deg klar for fest med sminke

Før du begynner å påføre festsminken, kan det være lurt å finne inspirasjon. Sjekk ut moteblader, sosiale medier eller YouTube for å se hva som er populært nå. Du kan også se etter tutorials som kan hjelpe deg å lære nye teknikker.

Forbered huden din

Før du påfører sminke, må du forberede huden din. Start med å vaske ansiktet med en mild rengjøringsmiddel for å fjerne smuss og olje. Deretter kan du bruke en fuktighetskrem for å holde huden hydrert gjennom hele kvelden. Hvis du vil ha ekstra glød, kan du bruke et serum eller en primer før du påfører sminke.

Gjør deg klar med Digifinans

Når du skal kjøpe sminken din, kan det være lurt å sjekke ut tilbudene fra flere forskjellige butikker. En god måte å gjøre dette på er å bruke Digifinans for å sammenligne lån fra flere banker. På denne måten kan du finne det beste lånet og spare penger på kjøpet. Det kan være lurt å ha et budsjett i bakhodet når du handler, slik at du ikke bruker mer enn du har råd til.

Velg riktig foundation

En viktig del av festsminken er å velge riktig foundation. Du vil ha en foundation som matcher hudtonen din og som vil vare hele natten. Det kan være lurt å velge en foundation som er litt lysere enn huden din, spesielt hvis du vil legge til ekstra highlighter senere. Påfør foundation jevnt over hele ansiktet ditt, og blend godt ut i halsen.

Legg til ekstra glød

Hvis du vil legge til ekstra glød i ansiktet, kan du bruke en highlighter på kinnbeina, neseryggen og overleppe. Du kan også bruke en bronzer for å gi ansiktet mer dybde. Vær forsiktig så du ikke påfører for mye, og blend godt ut for en naturlig look.

zerif-lite