Sminke seg i bilen: Tips og triks for å se fantastisk ut på farten

Hvis du er som meg, har du sikkert opplevd å måtte sminke deg i bilen noen ganger. Enten det er fordi du har dårlig tid om morgenen, eller fordi du vil friske opp looken din før et viktig møte eller en date, kan det være utfordrende å få til et perfekt resultat i et trangt og bevegelig rom. Men fortvil ikke! Jeg har noen tips og triks for å gjøre sminkingen i bilen enklere og morsommere.

Bruk ekstralys

Et annet tips jeg har er å bruke ekstralys når du sminker deg i bilen. Det kan være vanskelig å se ordentlig i speilet når det er mørkt ute eller når solen skinner inn fra feil vinkel. Derfor anbefaler jeg å investere i et lite speil med innebygd lys som du kan feste på solskjermen eller dashbordet ditt. Dette vil gi deg bedre oversikt over hva du gjør og hvordan det ser ut.

Velg praktiske produkter

Det første du bør tenke på er å velge produkter som er praktiske å bruke i bilen. Unngå flytende foundation, løspudder og øyenskygger som kan søle eller drysse. Velg heller kremprodukter, stifter eller paletter som er enkle å påføre med fingrene eller en svamp. Her er noen av mine favoritter:

  • BB-krem: Denne gir lett dekning, fuktighet og solbeskyttelse i ett produkt. Perfekt for en naturlig og fresh look.
  • Concealer: En god concealer kan dekke over mørke ringer, kviser eller rødhet på et blunk. Velg en som matcher din hudtone og har god holdbarhet.
  • Blush: En kremblush gir deg et friskt og ungdommelig preg på kinnene dine. Du kan også bruke den på leppene for en matchende farge.
  • Mascara: En mascara er et must for å fremheve øynene dine og gi dem mer definisjon. Velg en som ikke klumper seg eller smitter av.
zerif-lite