Sminke og utseende – husk helheten

Sminke i dag handler mye om tips og triks, eller beauty hacks som influenserne gjerne liker å kalle dem. Å fikse opp utseendet betyr selvfølgelig at man må være obs på alle disse små detaljene, men samtidig er det alltid viktig å huske på den estetiske helheten i hvordan man fremstår. Sminke inngår i en større sammenheng med kropp, klær og tilbehør som man ikke kan overse.

Ett eksempel på dette som de fleste jenter kjenner er at mobilen nå har blitt en del av looken. Man skal helst ha det mest trendy av nye mobiltilbehør samsung for å fremstå som med i tiden, selv guttene følger med på dette og du kan vedde på at jentene merker seg det. Alle detaljene skal på plass for å uteseende som ser både gjennomtenkt og gjennomført ut.

Noen tips om sminke og utseende

Vi satser alltid på å gi deg de beste tipsene om sminke og utseende, og i denne artikkelen får du råd om noen enkle grep du kan ta for å både føle deg bedre og se bedre ut. Husk alltid på at sminken du har på bør være bærekraftig, slik at ikke miljøgifter forurenser naturen vår.

En ting man må tenke over allerede før man påfører sminke, er selvfølgelig hår og bryn. Nå som den populære trenden med å fjerne bryn helt og tegne på nye er på vei ut, kan det være på sin plass å reflektere over hvordan man kan få en naturlig, men samtidig vakker, look. Øyenbryn er som kjent veldig forskjellige fra person til person, og har du antydning til “unibrow” (sammenvekst) kan vi selvfølgelig bare anbefale opprydning med en gang. Men for de aller fleste er det faktisk ikke nødvendig å gjøre så mye drastisk. Bare det å bruke litt fuktspray på et såpestykke for så å gni brynkosten din på såpen før du former brynene fungerer kjempefint. Det er heller ikke nødvendig å nappe brynene – bruker du sminken på en god måte er det ikke så farlig med noen småhår. Bruk gjerne en browgel for å gi brynene volum.

Tilbehør som del av en komplett look

Spørsmålet mange stiller seg er hva som egentlig er det viktigste av tilbehøret man har på seg, eller accessoarene som det heter på fint. Hvis man regner sko som tilbehør kommer de selvfølgelig høyt opp, sammen med vesker, smykker, og om sommeren eller på fjellet også solbriller. Glem imidlertid ikke at i vår tid er mobilen blant det aller viktigste av tilbehøret, og husk å oppgradere og oppdatere ikke bare programvaren, men også utseendet på dette dyrebare eiet.

zerif-lite