Makeup og klær skal passe sammen

Ulike anledninger krever ulike typer makeup. Du tenker sikkert helt annerledes når du skal sminke deg til en fest enn når du bare skal gå på butikken. Det handler heller ikke bare om anledning men også om hvilke klær du har på deg og hva du ønsker å formidle.

Sminke og trening

Noen sminker seg når de trener, selv om det ikke er nødvendig. Full festsminke fungerer ikke i et treningsstudio, der du skal svette litt. Det beste er å droppe sminke når du trener, ellers kan du få uren hud. Til lettere trening, som sykling, kan det fungere med litt sminke. Bare tenk på at biker shorts skaper et helt annet helhetsinntrykk enn en pompøs kjole, og tilpasse sminken deretter.

Treningsklær på byen

Dersom du bruker biker shorts på byen, er sammenhengen litt annerledes, og da kan du sminke deg litt mer enn på joggeturen. En biker shorts passer best i uformelle sammenhenger, ikke på fest eller når du er på jobb. Men er du sammen med venner og bare slapper av, er det fint med en shorts som har god passform og som fungerer like bra sammen med en t-skjorte som sammen med sommerbluser eller kjoler.

Dropp sminken noen ganger

Selv om du elsker å sminke deg, er det lurt å droppe sminken noen ganger. Skal du på telttur i fjellheimen, er det dumt å ta med masse sminke. Sekken blir som regel tung nok som det er, og dessuten er det få eller ingen som bryr seg om du sminker deg eller ikke når du er ute i naturen. Tillat heller deg selv å være naturlig i slike sammenhenger. Hvis du tar en pause fra sminken, blir det dessuten ekstra morsomt å sminke seg igjen neste gang.

Biker shorts på motebilder

Biker shorts passer fint å motebilder på bloggen din, men husk at sminken bør passe til det du ønsker å formidle. Hvis du blogger om trening, krever det en anen type makeup enn dersom du bruker shortsen sammen med en finkjole. Sminken kan skape helhet eller spennende kontraster, så her er det lov å leke. Sjekk utvalget av biker shorts på aimn, og finn noe som passer til enhver anledning, enten du vil ha behagelige treningsklær eller en sommershorts. Aimn har klær til alle kvinner, og legger stor vekt på passformen, noe som jo er ekstra viktig hvis du skal bruke shorten til trening.

zerif-lite